Bananvåfflor med vaniljkvarg & valnötter


Att vi älskar frukost har nog ingen missat vid det här laget så vi testade att göra bananvåfflor för första gången och det gick ju super bra. Våfflor är ju så gott och glad blir man när man hittar en nyttigare variant som denna. Vi undviker gärna vanligt mjöl så gott vi kan då mjöl av många anledningar inte är bra.


Ingredienser: (ca 6 st)

2 bananer

2 dl mandelmjöl

2 dl mandelmjölk

4 ägg

Vaniljkvarg

Valnötter

Honung


Såhär gör du:

1. Mosa bananerna med en gaffel och ha i det i en bunke. Tillsätt ägg, mjöl och mandelmjölk. Blanda ihop det ordentligt.

2. Värm upp våffeljärnet och ha i lite fett (smör eller kokosolja) och låt våffeljärnet do the rest.

3. Servera med valfria tillbehör. Vi hade skivad banan, vaniljkvarg, valnötter och ringlad honung.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by  Emilia Carter. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now