Blomkålstacos med sötpotatis, guacamole & srirachamajonäs



Vi det här laget lär ni ju veta vår besatthet av tacos i alla dess varianter och former. Så här vill vi tipsa om en ny favorit på tacos-topplistan som innehåller alla ingredienser vi älskar!


Ingredienser: (2 personer)

Små tortillabröd

1 blomkålshuvud

1 sötpotatis

1 förp. svarta bönor

2 avokado

Srirachamajonäs (Flying goose)

Koriander

1 lime

1 vitlök

Spenat


Såhär gör du:

1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär sedan blomkålen i medelstora buketter och tärna sötpotatisen. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olja och salta. In i ugnen i ca 20 min, tills de fått färg.

2. Under tiden mosa avokadon, pressa i en vitlök och halva limen i guacamolen och rör om. Tillsätt salt efter smak.

3. Häll av bönorna och gör sedan i ordning tacosen. Bred på ett lager guacamole på tortillan, lite spenat, bönor, blomkål -och sötpotatiskompott, toppat med koriander, lime och srirachamajonnäs.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by  Emilia Carter. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now