Halloumiburgare med avokadokräm, picklad rödlök & chili


Vi älskar burgare, vem gör inte? Det har blivit något vi äter väldigt väldigt ofta på söndagar. Här har ni en med halloumi, picklad rödlök, avokdadokräm, bbq-marinerade champinjoner och chili mayo. SÅ gott att man kunde äta det varje dag.


Ingredienser: (4 port)

1 förp. halloumi

1 förp. champinjoner

sallad

3 avokado

picklad rödlök

chili mayo

bistro hamburgerbröd

barbecuesås

vitlökspulver


Gör såhär:

1. Börja med att skiva champinjoner och halloumi. Mosa sedan avokadon till en kräm, antingen med hjälp av en stavmixer om du vill ha den riktigt slät eller så går det lika bra att mosa med en gaffel. Smaksätt med salt och vitlökspulver.

2. Stek på champinjonerna med lite olja tills de är mjuka, tillsätt sedan önskad mängd med barbecuesås och låt dem stekas på ytterligare några minuter.

3. Stek sedan på halloumi med lite olja tills den är gyllenbrun. Tillsist torrstek brödet lite snabbt i en stekpanna. Sedan är det dags att komponera hamburgaren med alla ingredienserna. Bröd, sallad, bbq-champinjoner, chili mayo, halloumi, avokadokräm och picklad rödlök.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Slutar publicera här

Hej kära ni! Vi vill bara tala om att vi har beslutat oss för att sluta posta våra recept här på hemsidan då det varit alldeles för mycket krångel och krävt massa tid och energi. Vi har därför bestämt

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by  Emilia Carter. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now