
Vi älskar burgare, vem gör inte? Det har blivit något vi äter väldigt väldigt ofta på söndagar. Här har ni en med halloumi, picklad rödlök, avokdadokräm, bbq-marinerade champinjoner och chili mayo. SÅ gott att man kunde äta det varje dag.
Ingredienser: (4 port)
1 förp. halloumi
1 förp. champinjoner
sallad
3 avokado
picklad rödlök
chili mayo
bistro hamburgerbröd
barbecuesås
vitlökspulver
Gör såhär:
1. Börja med att skiva champinjoner och halloumi. Mosa sedan avokadon till en kräm, antingen med hjälp av en stavmixer om du vill ha den riktigt slät eller så går det lika bra att mosa med en gaffel. Smaksätt med salt och vitlökspulver.
2. Stek på champinjonerna med lite olja tills de är mjuka, tillsätt sedan önskad mängd med barbecuesås och låt dem stekas på ytterligare några minuter.
3. Stek sedan på halloumi med lite olja tills den är gyllenbrun. Tillsist torrstek brödet lite snabbt i en stekpanna. Sedan är det dags att komponera hamburgaren med alla ingredienserna. Bröd, sallad, bbq-champinjoner, chili mayo, halloumi, avokadokräm och picklad rödlök.