
Låt oss presentera en av de mest simpla men framförallt godaste hamburgare vi någonsin gjort! En grillad halloumiburgare med egengjord coleslaw och avokado. Såsigt och kladdigt precis som det ska vara... eller hur?
Ingredienser: (4 personer)
240 g hamburgarhalloumi
Ica´s surdegs hamburgerbröd
1 avokado
1 förp. picklad rödlök
Romansallad
Coleslaw:
7 dl vitkål
1 morot
0.5 rödlök
1 dl cremefraiche
1 dl majonnäs
1 tsk dijonsenap
1 tsk socker
salt & peppar
Såhär gör du:
1. Börja med att göra i ordning cole slaw´n. Strimla vitkål, morot och rödlök i fina skivor, blanda sedan dessa samman med creme fraiche, majonnäs, dijonsenap och socker. Smaka av med salt och peppar.
2. Grilla sedan halloumin och lägg på brödet på grillen någon minut om ni vill ha en gyllenbrun knaprig yta.
3. Servera hamburgaren med skivad avokado, picklad rödlök, halloumi, sallad och coleslaw.