Pasta med avokadosås toppat med citron & fetaost



Här har vi en paradrätt en av oss vuxit upp med att äta minst en gång i veckan. Den går verkligen att sätta sin egen prägel på och framförallt SÅ enkel och snabbfixad! Så älskar ni avokado lika mycket som oss måste ni testa denna rätt.

TIPS! Vill ni göra denna rätt för fler personer men inte köpa tusen avokados, fungerar det minst lika bra att ha i mer creme fraiche men krydda då lite extra.


Ingredienser: (2 personer) valfri pasta 2 avokados

1 dl creme fraiche

0.5 citron (skal + juice) ELLER citronpeppar

1/3 fetaost

chiliflakes salt & peppar

basilika (valfritt)


Såhär gör du:

1. Börja med att koka pastan.

2. Undertiden pastan kokar, mosa avokadon och lägg ner i en kastrull. Ha i creme fraiche och juicen från en halv citron, värm på låg värme (såsen ska inte koka, utan enbart värmas på) När såsen är varm, smaka av med salt och peppar.

3. Servera sedan med smulad fetaost på toppen, riv lite citronskal och sedan chili flakes.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by  Emilia Carter. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now