PASTA MED SOLTORKADE TOMATER, RICOTTA & PARMESAN



Detta är nog världens enklaste pastarätt, passar väldigt bra att äta nu under sommaren då den är godare att äta kall/ljummen än varm. Den gick verkligen hem hos oss i alla fall då vi älskar ost och här är det bara att ha på hur mycket ost man vill. SÅ god!


Ingredienser: (4 port)

Valfri pasta till 4 port

1 påse ruccola

1 förp cocktailtomater

1 förp ricotta

En bit parmesan

1 burk soltorkade tomater

2 nävar valnötter

Salt

Olivolja


Så här gör du:

1. Börja koka pasta enligt förpackningen, glöm inte att salta vattnet.

2. Mixa valnötter och burken med soltorkade tomater tillsammans med en liten skvätt olivolja tills den blir ganska slät.

3. Skölj tomaterna och halvera dem.

4. Blanda mixen av soltorkade tomater och valnötter med pastan när den kokat klart. Ringla över lite olivolja om den känns torr. Lägg sedan pastan på en tallrik, lägg på tomaterna, ruccola och klicka sedan ut ricotta och riv till sist över rikligt med parmesan.

0 visningar
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by  Emilia Carter. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now