Spaghetti all` arrabbiata


Det var ju det här med snabblagad mat igen. Pasta, som vi nämnt tidigare fungerar ju alltid när det måste gå fort. Denna gång lagade vi en super god arrabbiata med vetefri pasta från Risenta. Vi älskar Risentas grejer! Denna pasta är inte bara nyttig utan riktigt god, man märker knappt någon skillnad. Och vem vill inte kunna unna sig en god pastarätt mitt i veckan? Ingredienser: (4 pers) Ca 300-400 g Risenta spaghetti 1 förp krossade tomater 1 msk tomatpuré 2-3 vitlöksklyftor 2-3 tsk chilipulver (1 liten färsk chili går också) Olivolja Salt

Peppar Parmesan Färsk basilika Såhär gör du:

1. Koka upp vatten och salta det. Måtta sedan pastan och ha i vattnet. Koka enligt förpackning. 2. Värm upp en stekpanna eller kastrull med en skvätt olivolja. Pressa i vitlöksklyftorna och ha sedan i krossade tomaterna på medelhög värme. 3. Tillsätt tomatpuré, peppar, chilipulver (om du valt färsk chili finhacka då den) och salt. Låt puttra i ca 5 minuter. 4. När pastan kokat klart, blanda den då med tomatsåsen och servera med riven parmesan och färsk basilika.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by  Emilia Carter. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now