Surdegspizza med päron, chévre och honung



Pizza blir inte alltid så fagert på bild men vi kände att denna pizzaklassiker inte får missas av NÅGON! Denna bianco pizza med päron, chévre, ruccola, valnötter och toppat med honung är magisk.


Ingredienser: (1 mini pizza)

200 g surdegspizza

1/2 päron

ca 60 g chévre

1 näve ruccola

2 msk creme fraiche

1 liten vitlöksklyfta

Valnötter

Honung

2 krm Salt


Gör såhär:

1. Sätt ugnen på 220°C.

2. Kavla ut degen. Blanda samman creme fraiche, vitlök och salt och lägg på ett lager på pizzan.

Skiva päronet och lägg på pizzan och smula över lite chévre och baka i ugnen i ca 10 min.

3. Ta ut pizzan och lägg på ruccola, valnötter och ringla över honung innan servering.

0 kommentarer
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by  Emilia Carter. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now