Tortelloni med färskost, ruccola & parmesan


Mat på mindre än fem minuter? Jajamen det är möjligt med denna färska tortelloni (som ska kokas i max 2 minuter). Till den kokade vi ihop en sås på färskost och grädde. Toppa med vad du vill eller varför inte som vi gjorde med ruccola och riven parmesan. Färsk pasta är bara så galet gott!

Ingredienser: (4 port)

2 påsar tortelloni (Rana, med ricotta & spenat)

1 påse ruccola

1-2 droppar soja

2,5 dl matlagningsgrädde

1 förp. Cantadou färskost med vitlök & örter

Parmesan

Salt


Så här gör du:

1. Koka upp matlagningsgrädden i en kastrull, tillsätt osten och salta. Rör om såsen några gånger, färskosten ska smälta. Tillsätt 1-2 droppar soja.

3. Koka sedan upp pastan enligt förpackningen. När pastan är klar, blanda då ihop den med såsen.

4. Toppa med ruccola och till sist riven parmesan.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Slutar publicera här

Hej kära ni! Vi vill bara tala om att vi har beslutat oss för att sluta posta våra recept här på hemsidan då det varit alldeles för mycket krångel och krävt massa tid och energi. Vi har därför bestämt

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by  Emilia Carter. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now