Vegoburgare med picklad rödkål & honey mustard dressing


Vi kände att det var verkligen på tiden att göra en burgare! Vi testade att göra burgaren av Anammas formbara färs och än en gång blev vi överraskade hur jäkla gott det blir. Stekt eller grillad, funkar vilket som! Denna vegoburgare kommer definitivt göras fler gånger i sommar.


Ingredienser: (2 burgare)

250-300 g Anammas formbara färs

Bistro hamburgerbröd

ca 100 g rödkål

1 avokado

cheddar ost

sallad

1 lime

0.5 dl majonäs

2 msk senap

2 msk honung

vitvinsvinäger

salt

timjan


Såhär gör du:

1. Gör i ordning såsen genom att blanda majonäs, senap, honung, 1 msk vitvinsvinäger och smaka av med sakt. Rör om och ställ i kylen.

2. Undertiden skär rödkålen i fina strimlor. Lägg i en bunke massera sedan in limejuice, vinäger och flingsalt.

3. Smaksätt sedan färsen med salt, peppar och timjan. Forma till biffar och stek på medelhögvärme alternativt grilla. Mot slutet lägg på cheddar osten.

4. Sätt sedan ihop hamburgaren med honey mustard-såsen i botten, avokado, rödkål, vegobiffar med cheddar och sallad.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by  Emilia Carter. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now