Zucchinisallad med polkabetor toppat med buffelmozzarella


Ny vecka ny sallad, right? Vi bjöd på denna goding för några dagar sen och den gjorde succé hos matgästerna. Den är inte bara vacker men även ENKEL! 


Ingredienser: (2-3 personer)

1 zucchini

2 polkabetor

1 buffelmozzarella

babyspenat

1 vitlök

0.5 citron 

olivolja


Såhär gör du:

1. Sätt ugnen på 200°. Hyvla zucchini till långa remsor, lägg på bakplåtspapper och ringla över olivolja, pressa vitlöken och salta över remsorna. In i ugn i ca 10-15 min, kolla till ofta och ta ut när de är gyllenbruna. 

2. Skiva eller hyvla betorna tunna. Sätt ihop salladen genom att i botten lägga babyspenat, polkabetor, zucchini och dra isär buffelmozzarellan på toppen. Ringla sedan över olivolja och pressa över halva citronen. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by  Emilia Carter. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now